Carnique Logo

Profiel van Cybergirl

Hoi allemaal!

Ik meld hierbij ff dat ik de komende tijd niet op cnq zal zijn :-( Ik ben weg voor bijna 1,5 maand Down Under, en vertrek vanavond dus zodoende wou ik ff schijt afnemen uhh...afscheid nemen van jullie allemaal!!!

Oh enne onze belevenissen zijn te volgen en te lezen op http://australie2005.waarbenjij.nu/, in case you are interested :-)

Byebye allemaal!
Cyb

Geld verdienen?? :P

Dit wisten jullie nog niet, maarre, als je een opdracht aanbrengt voor Amphebia, dan krijg je 10% van de offerteprijs als aanbrengpremie ;) Dus doe je best, we doen in principe alles, voornamelijk web apps en we werken ook freelance :)Yay \0/ weer een update!

Fijn een aantal fotootjes van mij en mijn liefdes in dit mooie leven ;)

Nou ik heet dus Cybergirl, oftewel Danielle, en ben een maarliefst 23 jaar oude taart. Ik woon in een monumentaal pand in een zeer pittoresk stadje aan het water (er zijn nu heeeel veel baby eendjes bij ons achter!), samen met mijn loverboy Richard en mijn 2 behaarde gedrochtjes Damian en Smeagol. Ik maak al sinds jaar en dag gebruik van het (meestal) welbespraakte Carnique en Gaartje rulez.

Ik ben dol op musketflikken, witte choco crossies, spekkoek, pisang goreng, popcorntjes, italian coffee, mangosap, martini asti, cookies 'n cream ijs, burgers van kentucky fried chicken, pijnboompitten, de prinsessentaart van de hema en hazelnoottaart van de maison kelder, en natuurlijk al mijn lieve vriendjes & vriendinnetjes!

Angel van Thierry Mugler is favo geurtje, want die is gewoon ook fan-tas-tisch. En voor mannen Eternity for men van CK, en mijn lievelingskleur is HEEEEEL VEEEEEEL roze! :)

En nu ga ik weer stoppen, anders lijkt het teveel op cu2! Ik sluit af met enkele linkjes voor de liefhebbers:

Amphebia Internet Solutions
Weblogje
Nandrolon (gratis fotosite, ik sta er ook op met tig albums haha)
Datingspot.nl made by me

Greetings yo,
Cyb kek~
PS. Reactie van Richard op de foto's: "Wie is die gast rechtsboven??? Ben IK dat? Of is dat Gordon?" :D